Google agenda

FOS Open Scouting heeft jaarlijks een groot aanbod aan activiteiten. Je kan deze activiteiten op de website van FOS Open Scouting terugvinden. Maar omdat we jou het leven nu eenmaal graag makkelijk maken is er ook een google agenda die je makkelijk in je eigen online agenda kan importeren. In deze agenda vind je alle nationale data (van vorming, AV tot AEL-netwerk). Als je wil kan je ook zien wanneer de nationale vrijwilligersploegen samenkomen.

Wil je deze google agenda ook op je smartphone of je computer raadplegen? Gebruik dan deze ICal-feed.

Heb je liever alle belangrijke data overzichtelijk weergegeven in een pdf? Download dan hier dé Plan kalender 2017-18.

We doen ons uiterste best om deze google agenda up to date te houden. Maar het meest up to date nieuws vind je natuurlijk steeds op de FOS-site zelf. Vragen? Mail communicatie@fos.be!