Internationaal café

Wat?

Ben je van plan om met je tak op buitenlands kamp te gaan? Wil je eens iets anders, iets zotter, iets interessanter of iets gedurfder dan vorige jaren? Of wil je graag eens deelnemen aan een internationaal kamp? Dan heeft onze ploeg Internationaal de perfecte avond voor jou!

Het internationaal café is een informele praatavond, jawel op café! Met gastsprekers, leiding die net naar het buitenland ging, infostandjes en wat lekkers om te drinken en eten, geven we je voldoende prikkels en ideeën om een onvergetelijk kamp te plannen. Die avond heb je tegelijk ook de mogelijkheid om met andere geïnteresseerden te praten en wie weet bloeit daar misschien wel iets uit!

"Mag ik dan komen?" vragen sommigen zich af. Het internationaal café is er voor iedereen die interesse heeft in een BLK of een internationaal kamp. Seniors, seniormoderators, leiding en vg's van FOS Open Scouting zijn allemaal welkom!

De eerste editie ging door op 28 oktober en was alvast een succes! Hou deze pagina en onze jaarplanning in de gaten voor de volgende datum.