Begeleid je tak met TRAVO! Hoofdanimator

Van 17/11/2017 tot 19/11/2017 door FOS Nationaal

WIE

Je mag jezelf inmiddels gerust een ervaren leid(st)er noemen. Een origineel spel uitdenken? Je draait er je hand niet voor om. Ook over kinderen en hun handleiding heb je ondertussen wel kaas gegeten. Vandaag lig je eerder wakker over het reilen en zeilen binnen je eenheid, hoe je tak veilig doorheen de woelige waters van het scoutsjaar te loodsen of over de organisatie van het groots opgezet verjaardagsfestijn van jullie eenheid. Welkom bij Cursus Hoofdanimator!

WAT

Haal meer uit je team!
Leer hoe je het beste haalt uit jezelf en je medeleiding. Samen bereik je meer!

Geef en ontvang feedback!
Leer om kritiek en feedback te geven en te krijgen.

Communiceer beter!
Leer hoe je meer kan halen uit een goede communicatie.

Plan effectiever!
Hoe maak je nu die weldoordachte en evenwichtige planning?

Evalueer en groei!
Leer maximaal uit je fouten. En hoe doe je dat, evalueren?

WAAR EN WANNEER

• Weekend 1: vrijdag 17/11/2017 t.e.m. zondag 19/11/2017                                        (Het Laathof in Hingene )
  • Weekend 2: vrijdag 09/02/2018 t.e.m. zondag 11/02/2018                                       (De Karmel In Brugge)
  • Weekend 3: vrijdag 16/03/2018 t.e.m. zondag 18/03/2017                              (Moerkensheide in De Pinte)

Opgelet! Om in aanmerking te komen voor het attest Hoofdanimator, moet je alle weekends aanwezig zijn.

INSCHRIJVEN EN BETALEN

Inschrijven doe je via deze website (of eventueel via travo@fos.be). Deelnemen kost je 117 euro en dit betaal je nadat je een bevestiging hebt gekregen van je inschrijving. Ben je geen lid van FOS Open Scouting dan betaal je 29 euro extra om verzekerd te zijn. Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname, waarmee je bij je gemeentelijke jeugddienst (een deel van) je deelnamegeld terugkrijgt.

ATTEST

Na een stage van 50 uur en het volgen van een evaluatiemoment ben je klaar voor het attest Hoofdanimator. Meer info daarover vind je hier: een attest behalen in 3 stappen

Om je in te schrijven voor een activiteit of vorming moet je aangemeld zijn.

Heb je nog geen account? Registreer je.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

EL-Netwerk, Oost-Vlaanderen