×
Let op: Om de gebruikservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[GEEN Algemene Vergadering]

Op 23/11/2017 door FOS Nationaal

De Algemene Veragdering die zou plaatsvinden op donderdagavond 23 november werd afgelast/uitgesteld. Vermoedelijk zal er in januari een (extra) AV plaatsvinden. Hopelijk tot dan, voor een boeiende AV!

De Algemene Veragdering die zou plaatsvinden op donderdagavond 23 november werd afgelast/uitgesteld. Vermoedelijk zal er in januari een (extra) AV plaatsvinden. Hopelijk tot dan, voor een boeiende AV!

Een officiële uitnodiging valt begin november bij de leden van de Algemene Vergadering in de bus. Bevestig je aanwezigheid via dit inschrijvingsformulier. Niet alle leid(st)ers van FOS Open Scouting worden op de AV verwacht, maar ze zijn in principe wel allen welkom. Aan het begin van het scout- en gidsenjaar geeft iedere eenheid in Keeo aan welke drie scouts & gidsen op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV', ook te vinden onder de codes EAV1, EAV2 en EAV3).

Hier vind je alvast een volmachtformulier voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Je kan je volmacht enkel aan een ander AV-lid bezorgen. Contacteer rik@fos.be om te weten wie reeds ingeschreven is. Elk lid van de AV kan maximaal 2 volmachten van andere AV-leden dragen.

Op de agenda

  • Concrete agenda nog te bepalen...
  •  ...

Praktische informatie

  • 19u00 onhtaal & 19u30 start AV
  • 22u30/45 einde AV
  • Locatie: Nog te bepalen, wellicht terug in het Koninklijk Atheneum, Voskenslaan 60, Gent (achterkant Sint-Pietersstation)
  • Inschrijvingen: via dit formulier (en bij voorkeur voor 15 november)

Meer informatie

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

FOS Open Scouting online

Thuis in de virtuele wereld. Je kan ons vinden op …

 

WOSM

WOSMWorld Organization of the Scout Movement, de wereldbeweging opgericht door Lord Baden-Powell. 
Meer over WOSM

WAGGGS

WAGGGSWorld Association for Girl Guides and Girl Scouts, de wereldbeweging opgericht door Lady Powell. 
Meer over WAGGGS

Met de steun van

FOS-Shop

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (14-18u)!

Ga naar de shop