GSB-Day

Op 19/05/2018 door FOS Nationaal

GSB-Day is een dag waar we eens over het muurtje kijken en vrijwilligers van de andere Belgische associaties ontmoeten!

Heb je altijd al eens mensen van Scouts & Gidsen Vlaanderen of onze Waalse tegenhangers leren kennen? Vraag je je af hoe ze daar aan vorming doen, welke evenementen ze organiseren en hoe hun dagdagelijkse werking eruit ziet? Kom dan zeker af!

• Wanneer? Van 10u tot 17u
  • Waar? Scoutshuis in Antwerpen
  • Voor wie? Alle nationaal vrijwilligers!

Meer info volgt!

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Dag van de Jeugdbeweging