Infoavond eenheidsondersteuning

Op 07/09/2018 door FOS Nationaal

Een avond boordevol workshops en infosessies, waar je van 18u tot 22u vrij kan in- en uitstappen. We mikken vooral op de doelgroep van EL's en AEL's. De nationaal vrijwilligers & stafmedewerkers stellen met plezier het aanbod van FOS Nationaal aan je voor.

Op deze zaterdagavond kan je kiezen uit 16 heel korte workshops waarbij we je haarfijn uitleggen hoe FOS Open Scouting of een andere organisatie je kan ondersteunen bij jouw taken in de eenheid.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Seascout for one day