Internationaal Café 2018

Op 20/10/2018 door FOS Nationaal

Een complete info-avond voor alle leden/leiding van FOS Open Scouting die op buitenlands kamp willen gaan!

Wat?

Ben je van plan om met je tak op buitenlands kamp te gaan? Wil je eens iets anders, iets zotter, iets interessanter of iets gedurfder dan vorige jaren? Of wil je graag eens deelnemen aan een internationaal kamp? Dan heeft onze werkgroep buitenlandse kampen de perfecte avond voor jou!

Het internationaal café is een informele avond, jawel op café! Met gastsprekers, leiding die net naar het buitenland ging, infostandjes en wat lekkers om te drinken, geven we je voldoende prikkels en ideeën om een onvergetelijk kamp te plannen. Die avond heb je tegelijk ook de mogelijkheid om met andere geïnteresseerden te praten en wie weet bloeit daar misschien wel iets uit!

Praktisch:

• Wanneer? Zaterdag 20 oktober vanaf 20u00
  • Waar? De Karper, Kortrijksesteenweg 2, 9000 Gent
  • Voor wie? Alle seniors en seniormoderators van FOS Open Scouting + alle mensen die interesse hebben om op buitenlands/internationaal kamp te gaan.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Cursus Instructeur