Nieuwjaarsreceptie (evenement voor NV's)

Op 25/01/2019 door FOS Nationaal

Op 25 januari 2019 worden jullie - de Nationale Vrijwilligers van FOS Open Scouting - van harte uitgenodigd op de NIEUWJAARSRECEPTIE!

WANNEER? 25|01|2019
WAAR? ... [Gent]
WAAROM? Omdat het nieuwe jaar dient te worden ingezet met gezelligheid, hapjes, drankjes, cadeautjes & vrijwilligers van FOS Open Scouting!
WIE? Dit is een evenement voor Nationale Vrijwilligers.

Volg mee wat de laatste nieuwtjes zijn omtrent de Nieuwjaarsreceptie via de facebookpagina.

Ken je Nationale Vrijwilligers zonder facebook? Zij vinden sowieso ook alles over de Nieuwjaarsreceptie in de FOS Mail, maar nodig hen gerust uit om er ook bij te zijn op 25 januari!

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Jamboree Deelnemersweekend 3