OOH! (evenement voor NV's)

Van 23/11/2018 tot 25/11/2018 door FOS Nationaal

Onvoorstelbaar Ontspanningsweekend voor Helden oftewel OOH! vindt dit jaar voor de eerste keer plaats.
JIJ KOMT TOCH OOK?!

JIJ KOMT TOCH OOK?!

WANNEER? 23-25|11|2018
WAAR? ?
WAAROM? Omdat alle Vrijwilligers van FOS Open Scouting na dit weekend terug ontspannen & opgeladen zouden zijn!
WIE? Dit is een evenement voor Nationale Vrijwilligers.

Met OOH! gaan we volop voor Ontspanning! Daarom kunnen jullie kiezen wanneer jullie arriveren en vertrekken, no need to hurry tijdens OOH!

Volg mee wat de laatste nieuwtjes zijn omtrent OOH! via de facebookpagina.

Ken je Nationale Vrijwilligers zonder facebook? Zij vinden sowieso ook alles over OOH! in de FOS Mail, maar por ze gerust aan om er ook bij te zijn!

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Grote Raad