Saamdagen 2017

Van 22/09/2017 tot 24/09/2017 door FOS Nationaal

Saamdagen is het startweekend voor alle FOS-leid(st)ers. het laatste volledige weekend van september geeft de leiding van FOS Open Scouting een lap op het nieuwe scoutsjaar. Ook dit jaar willen we onze leiding in de watten leggen met impulsen, sfeer, spel & vriendschap als sleutelwoorden. En dat doen we uiteraard steeds aan de hand van een geweldig programma!

Voor wie?

Alle actieve leid(st)ers en nationaal vrijwilligers van FOS Open Scouting

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Roeicursus getijden water