Senior City Explorer

Op 16/03/2019 door FOS Nationaal

Klaar voor de vierde editie van Senior City Explorer?

Vorig jaar stond Senior City Explorer volledig terug in Lokeren. De Boekaniers wonnen en De Wouw toonde zich van hun meest creatieve en strijdvaardige kant. Had je er niet genoeg van? Geen probleem, want ook dit jaar steekt onze vrijwilligersploeg een heus spel voor seniors en seniormoderators in elkaar. De locatie blijft opnieuw nog even geheim, maar we kunnen alvast volgende datum meegeven: 16 maart 2019.

Om je in te schrijven voor een activiteit of vorming moet je aangemeld zijn.

Heb je nog geen account? Registreer je.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Algemene Vergadering