Vorming tot Stagebegeleider

Van 24/11/2017 tot 25/11/2017 door FOS Nationaal

Wat

Deze vorming werd speciaal in het leven geroepen door TRAVO om elke eenheid de kans te geven kwalitatieve stagebegeleiding aan hun stagiairs te bieden. Wij raden elke stageplaatsverantwoordelijke en elke stageplaatsbegeleider aan deze vorming te volgen. Ook als zij reeds voldoen aan één van de begeleiderseisen. Door het volgen van deze vorming leer je werken met het trajectboekje en de nieuwe website ‘www.mijnkadervorming.be’. Ook leer je positieve en negatieve feedback geven, leer je evalueren maar vooral begeleid reflecteren en dit a.d.h.v. verschillende gesprekstechnieken. Kortom alles wat je moet beheersen om een goede stagebegeleider te zijn.

WAAR EN WANNEER

• 24 november 2017 (20u) - 25 november 2017 (18u)
  • Locatie: Moerkensheid, De Pinte
  • Kostprijs: 21 euro

INSCHRIJVEN EN BETALEN

Inschrijven doe je via deze website (of eventueel via travo@fos.be)
Deelnemen kost je 20 euro en dit betaal je nadat je een bevestiging hebt gekregen van je inschrijving. Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname, waarmee je bij je gemeentelijke jeugddienst (een deel van) je deelnamegeld terugkrijgt.

ATTEST

Aan de Vorming tot Stagebegeleider is geen attest verbonden. Je ontvangt wel een deelnamebewijs, waarmee je mogelijk (een deel van) je cursusgeld terugkrijgt van je gemeentelijke jeugddienst

Belangrijk!

Voldoet er niemand binnen je eenheid aan de begeleiderseisen dan voldoet jouw eenheid niet aan de wettelijke voorschriften om als stageplaats te functioneren. Dat wil zeggen dat jouw leiders en leidsters geen stage mogen lopen binnen jullie eenheid en zij bijgevolg hun attest niet kunnen behalen binnen jullie eenheid.

Om je in te schrijven voor een activiteit of vorming moet je aangemeld zijn.

Heb je nog geen account? Registreer je.

Er werden geen foto's gevonden.

Gelijkaardige activiteiten

Scout it Out