Zeilcursus Stilstaand Water

Zeilcursus Stilstaand Water

BEGINNERS

• WANNEER? 08/04/2019 - 12/04/2019
  • WAT? In deze week leer je de basis van het zeilen: zeilbevelen begrijpen, de opbouw van een zeilboot en veelgebruikte knopen.
  • WIE? Alle seascoutsleden binnen FOS Open Scouting vanaf het eerste middelbaar
  • LOCATIE? 11e-22e FOS De Boekaniers (Brugge)

GEVORDERDEN

• WANNEER? 08/04/2019 - 12/04/2019
  • WAT?  Hier leer je het bevel voeren over een zeilboot, je vergaart meer inzicht, leert lijnwerpen en je kan alle knopen geblinddoekt leggen.
  • WIE? Alle seascoutsleden binnen FOS Open Scouting vanaf het eerste middelbaar die reeds een zeilcursus stilstaand (beginners) op zak hebben.
  • LOCATIE? 11e-22e FOS De Boekaniers (Brugge)

Er werden geen foto's gevonden.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Met de steun van