Senior City Explorer

Met een jubileumjaar zijn we er even tussenuit gegaan om een nog veel grootser spel te organiseren: FOSonFire. En wat was dat een succes! Onvervalst enthousiasme en vurige filmpjes toonden de buitenwereld wie wij zijn!

SENCITEX

Onze vrijwilligers hebben er echter nog niet genoeg van. In het elan van FOSonFire pakken we SENCITEX terug op en organiseren we een heus spel voor seniors en seniormoderators! Klaar om eens op nationaal niveau te spelen en andere seniors te ontmoeten?

Het spel vond plaats in Lokeren op zaterdag 11 november en werd voorafgegaan door een gewaagd voorspel online..

• Wil je eens zien wat de eenheden deden tijdens het voorspel? Ga dan naar deze Facebookpagina
  • Foto's van de vorige editie vind je terug in dit album
  • Volgend jaar zijn we hoe dan ook terug met een nieuw spel!