Bereid je goed voor op de tentenaanvraag voor je zomerkamp in 2018!

Gepubliceerd op 12/10/2017 in kamp door FOS Beheer. Deel

Hopelijk had je een geslaagd zomerkamp. Om er ook volgend jaar een succes van te maken is het aangewezen om nu al te denken aan jouw aanvraag voor tenten bij de Uitleendienst Kampeermateriaal voor de Jeugd (ULDK). Deze kan je als jeugdbeweging digitaal indienen vanaf maandag 6 november 2017 om 9u.

Die datum lijkt misschien nog veraf, maar toch kan je nu al beter voorbereid zijn om die dag zonder problemen een correcte aanvraag in te dienen. Kijk dus zeker na of je al bent geregistreerd via de online reservatietool. En of jouw vereniging reeds is aangemaakt en je er wel toegang tot hebt. Registreren, jouw vereniging aanmaken en er toegang tot vragen kan het hele jaar door.

Let wel, jouw registratie is strikt persoonlijk en gekoppeld aan jouw rijksregisternummer. Geef je wachtwoord dus zeker nooit door aan derden. Je persoonlijke account dient ook steeds te zijn gekoppeld aan een uniek en persoonlijk mailadres. Zal iemand anders dit jaar instaan voor het indienen van de aanvraag? Dan dient hij of zij dus op eigen naam te registreren en zeker niet jouw account over te nemen!

Zorg er ook voor dat jouw vereniging geen onbetaalde vervallen facturen heeft bij de ULDK. Een aanvraag indienen zal dan namelijk niet mogelijk zijn.

Als je aan al deze voorwaarden hebt voldaan, kan je zorgeloos aftellen naar 6 november. Heb je toch nog vragen over registreren of aanvragen indienen? Neem dan eerst een kijkje op www.uldk.be of neem contact op met de uitleendienst via kampeermateriaal@cjsm.vlaanderen.be of op 02 251 69 43. Ook hier is er op tijd bij zijn de boodschap. Tijdens de drukke aanvraagperiode van begin tot eind november kan het immers even wachten zijn op een antwoord.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed