Kamptip | Crisiscommunicatie

Gepubliceerd op 25/06/2015 in kamp door FOS Beheer. Deel

Help! Een voedselvergiftiging van Welp tot kookouder, een wolkbreuk die elk stukje textiel op het kampterrein nat maakt, een JVG die wegloopt en thuis terug opduikt, ... Wat moet je nu doen? Stuk voor stuk moet je met een crisis omgaan. Die moet je managen. Een groot stuk daarvan is goede crisiscommunicatie. Lees op de FOSwiki het artikel met 13 vuistregels van de crisiscommunicatie. En hou natuurlijkhet noodnummer 0473 63 02 80 bij de hand. Bij crisis staan de nationale vrijwilligers & stafmedewerkers je graag bij met raad & daad.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed