Kamptip | Praat met je kampburen

Gepubliceerd op 4/06/2015 in kamp door FOS Beheer. Deel

Doorheen het scoutsjaar houdt jouw eenheid vast rekening met de buren van je eenheidslokaal. Maar op kamp vragen we om ook aan je tijdelijke buren te denken. Jullie zijn doorgaans niet de eerste noch de laatste groep die voorbij komt. Bovendien draagt jouw eenheid bij tot de beeldvorming van FOS Open Scouting. Zorg dus dat ze over de toffe gasten van FOS Open Scouting spreken.

Positief imago

Waar je ook naartoe trekt, je bent altijd ergens ‘te gast’. Sommige dorpen worden in de zomer echt overspoeld door uitbundig jong geweld. Toch hoeft dit geen probleem te zijn. Als je respect hebt voor elkaar, voor de natuur en voor de buren maak je er zonder twijfel een topkamp van. Zo bouw je met je groep aan een positief imago voor jeugdkampen en zorg je er voor dat ook de groepen die na jou komen nog op kamp kunnen gaan in de ongerepte natuur en met open armen ontvangen worden.

Wil je nog meer tips & tricks om goed te communiceren met je kampburen? Surf dan naar www.opkamp.be

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws