Maak van Pieter of Christie de kampkok van 2015

Gepubliceerd op 1/06/2015 in kamp door FOS Beheer. Deel

Pieter Van der Linden is kampkok bij De Tortels en maakt de beste chocomousse. Christie Herckenrath is dé kampmama van De Boekaniers en maakt voor 150 man de lekkerste gerechten, van currykokossoep tot opgerolde kipfilet. Beiden zijn ze genomineerd voor de titel van Beste Kampkok van 2015. Stem jij hen naar de ereplaats?

Je mag meerdere keren stemmen, maar per dag kun je maar eenmaal een stem uitbrengen. Op maandag 8 juni (12u) weten we wie de 8 finalisten zijn. Dat zijn de 7 koks met de meeste stemmen én de kok met de meest originele nominering.

Dus: stemmen op Pieter of Christie is de boodschap! En wie weet wordt een Fosser de kampkok van 2015.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed