Gepubliceerd op 22/07/2016 in kamp door FOS Beheer. Deel

Ouders kunnen een deel van het geld terugkrijgen dat ze betalen voor het kamp, weekend of jaarlidgeld. Deze tegemoetkoming wordt voorzien door verschillende ziekenfondsen. Voorheen moest je per formulier van het ziekenfonds als leiding de betreffende gegevens invullen en ondertekenen. Met dit formulier kan je het nu simpeler aanpakken. Voor alle leden en hun ziekenfondsen kan je dit algemeen formulier op voorhand al invullen en meegeven, en is dit in de meeste gevallen voldoende bewijs van deelname.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed