Overzicht eenheden FOS Open Scouting

FOS Open Scouting telt meer dan 50 plaatselijke groepen (eenheden) verspreid over Vlaanderen & Brussel. Hieronder vind je een overzicht per provincie:

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant & Brussel

Antwerpen

Limburg

FOS Open Scouting: dat zijn 50 eenheden die samen 1 beweging vormen. Ook nieuwe groepen zijn welkom bij onze federatie. Lees onze lidmaatschapsvoorwaarden. Heb je daarna als groep nog steeds interesse? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@fos.be.