Op kamp

Op kamp gaan is ontegensprekelijk een kernactiviteit van iedere FOS-eenheid. Het is dan ook logisch dat we hier bijzonder wat online informatie over hebben: op de FOSwiki, onder administratie, ... Om anno 2018 door het kampbos de bomen beter te kunnen zien, bieden we je in deze kampspecial 2018 een zéér uitgebreid pakket aan kampinformatie. Je kan de kampspecial ook downloaden in lage resolutie.

ALGEMEEN

TIJDSLIJN

HET KAMP ZELF

(huidig artikel: Kampplanning)

• VLAK VOOR HET KAMP
    • Materiaal klaarzetten & inladen
    • Deelnemerslijst opstellen
    • Medische fiches verzamelen

Enkel eenheid administratoren kunnen een kamp aanmelden.

Met de steun van