A la carte met TRAVO!

Wannneer en waar?

• 08-10 mei 2020

Wat?

Om de twee jaar organiseert TRAVO een cursus à la carte. Op deze cursus zijn alle scouts- en gidsenleid(st)ers van FOS Open Scouting welkom. Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. Wil je dus graag op zaterdagavond terug naar huis? Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die én met de leiding op weekend wil én op zoek is naar inhoud? Geen probleem: op deze cursus vind je ongetwijfeld in het overweldigende sessieaanbod wat je zoekt.

Dit scoutsjaar vind er ook het reflectiemoment voor deelnemers van de voorbije Animatorcursus in de herfstvakantie plaats.

Hoe inschrijven?

Momenteel is er nog geen inschrijving mogelijk.

Sessies?

Welke sessies kan je allemaal volgen op dit cursus weekend? Het programma komt later online.

Belang van vorming

Nog niet volledig overtuigd? Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer informatie op de FOSwiki

Met de steun van