A la carte met TRAVO!

Wannneer? 6 - 8 mei 2016

Om de twee jaar organiseert TRAVO een cursus à la carte. Op deze cursus zijn alle scouts- en gidsenleid(st)ers van FOS Open Scouting welkom. Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. Wil je dus graag op zaterdagavond terug naar huis? Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die én met de leiding op weekend wil én op zoek is naar inhoud? Geen probleem: op deze cursus vind je ongetwijfeld in het overweldigende sessieaanbod wat je zoekt.

Bij opening van de inschrijvingen wordt er sowieso met luid tromgeroffel een nieuwbericht met extra informatie de FOS- wereld ingestuurd!

Lees alles over …(informatie nog niet beschikbaar)

Belang van vorming

Nog niet volledig overtuigd? Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer informatie op de FOSwiki