A la carte met TRAVO!

De volgende editie van 'Cursus à la carte' gaat door in mei 2016 !!!

Om de twee jaar organiseert TRAVO een cursus à la carte. Op deze cursus zijn alle scouts- en gidsenleid(st)ers van FOS Open Scouting welkom. Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. Wil je dus graag op zaterdagavond terug naar huis? Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die én met de leiding op weekend wil én op zoek is naar inhoud? Overweeg je om een kampkok te worden maar ben je op zoek naar wat bagage? Geen probleem: op deze cursus vind je ongetwijfeld in het overweldigende sessieaanbod wat je zoekt.

Belang van vorming

Nog niet volledig overtuigd? Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer informatie op de FOSwiki

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (12-18u), donderdag (14-17u) en vrijdag (10-18u)!