A la carte met TRAVO!

• 6-8 mei 2016
  • Provinciaal Vormingscentrum Hanenbos, Dworp

Wat?

Om de twee jaar organiseert TRAVO een cursus à la carte. Op deze cursus zijn alle scouts- en gidsenleid(st)ers van FOS Open Scouting welkom. Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. Wil je dus graag op zaterdagavond terug naar huis? Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die én met de leiding op weekend wil én op zoek is naar inhoud? Geen probleem: op deze cursus vind je ongetwijfeld in het overweldigende sessieaanbod wat je zoekt.

Dit scoutsjaar vinden bovendien ook de volgende 2 vormingen op A La Carte plaats:

• Vorming tot stagebegeleider
  • Reflectiemoment voor deelnemers van de voorbije Animatorcursus in de herfstvakantie 2015

Hoe inschrijven?

Helaas, de inschrijvingen voor A La Carte zijn reeds afgesloten.
Voor vragen in verband met uw inschrijving kan u steeds terecht op ons nationaal secretariaat (09/245 45 86 of travo@fos.be).

Lees alles over A La Carte 2016 op de volgende pagina's:

Belang van vorming

Nog niet volledig overtuigd? Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer informatie op de FOSwiki